Fiber info 17/8

Vi hade igår, onsdag 16/8, ett positivt möte med IP-Onlys regionansvarige, Bengt Gustavsson. Han konstaterade, att IP-Only nu, i och med utskickat byggbeslut, är juridiskt bundna till att bygga fibernätet i vårt område. Projektering pågår och han trodde att det fysiska grävarbetet kan börja till våren med sikte på installationer under sommaren 2018. Vi fick även en dagsfärsk lägeskarta över beställningar i Äskestock. 

Se även status på http://smaland.ip-only.se/2017/08/10/byggstatus-i-askestock/. Gröna pluttar är beställningar, gula är icke beställningar och röda sannolikt sådana, som utnyttjat ångerrätten. Det kan vara så, att analoga beställningar (beställningsblanketten) fortfarande kan saknas.

Har du ännu inte beställt?
Du beställer enkelt på www.ip-only.se/privat/bestall eller genom att skicka in din beställningsblankett. Notera att sista svarsdatum för beställning är 2017-08-31.

Notera, att om ni tidigare utnyttjat er ångerrätt, så måste ni försäkra er om, att en eventuell ny beställning blivit registrerad. Märk även, att det efter installation går att köpa tjänster periodvis – man behöver alltså inte handla tjänster på årsbasis. Vi återkommer, så fort vi har mera matnyttig information.

Bästa hälsningar
Fibergruppen gm Pelle och Ove