Anmälan till Äskestocks Golfmästerskap 2021

vastervikgolfklubb

Tisdagen den 13 juli träffas vi på Västerviks GK för att tävla om äran att vara Äskestocks bästa golfare och att under ett år få ha de fina prispokalerna på spiselhyllan. Ni som varit med förut vet också hur trevligt det är att träffa sina goda grannar, sina vänner och att vi tillsammans får en ännu bättre gemenskap i Äskestock. Arrangörskommittén är vinnarna från föregående års lagtävling; Peder Sörensson, Hans Lundgren och Leif Passmark

Så här ser arrangemanget ut:

Tävlingen spelas som poängbogeytävling i lag samt en herr- och en damklass. Tävlingsdag är tisdagen 13 juli 2021 med första start kl. 08.30. Ange klubb, golf-id och hcp vid anmälan samt för herrar önskad tee.
Starttider meddelas efter lottning. Kravet på deltagande är officiellt hcp samt anknytning till fastighet i Äskestock.
Ev. gäster kan beredas plats endast i mån av lediga starttider (max 30 startande). Anmälan senast 30 juni, därefter sammanställer vi startlistan och starttider. Vi brukar förhandla oss till en reducerad greenfee på 300 kr (normal greenfee 480 kr enl Peter Billberg.) Ni som har någon form av ett eget medlemskap betalar den avgift som gäller för er. Vi tävlar även i närmast hål och längsta drive. Efter att sedan 2017 ha testat flera olika klasser så återgår vi till att enbart ha en dam- och herrklass. Personer som är fyllda 70 år får spela från röd tee. Vi tar ut en avgift på 50 kronor som går till prispotten. Så slipper ni att ta med priser till prisbordet.

I år så kommer vi pga Corona inte att ha en gemensam middag på kvällen efter tävlingen. Prisutdelning kommer att ske på golfklubben direkt efter det att tävlingen genomförts och resultaten räknats ihop – förhoppningsvis utomhus i strålande väder!

Pga corona är middagen i år inställd på kvällen.

Prisutdelning:
Prisutdelning sker efter rundan på golfklubben.  Tidigare vinnare skall även ta med sig de vackra prisbucklorna. Ni som aspirerar på seger får förbereda er på segrarens sötma som är att hålla ett vinnartal. Tävlingskommittéen kommer att presentera vem eller vilka  som  kommer att överta stafettpinnen att arrangera 2022 års tävling.

Nu är det nog som alltid risk att vår e-maillista inte är helt aktuell. Alla är kanske inte med på den e-mail lista som vi använder och Ni som ser det meddela genast er granne denna inbjudan och meddela oss samtidigt mailadressen så att vi får en kontakt.

Anmäl dig här genom att klicka på den här länken.

Hjärtligt välkomna önskar Peder, Hans och Leif