Vårens städ/trivseldag 20/4

Nu är det snart dags för vårens städ/trivseldag lördagen 20 april. Samling vid respektive badplats kl 09.00 med beräknad avslutning kl 13.00.

Därefter har det normalt sett serverats ärtsoppa men p g a strömavbrott i höstas grillade vi korv istället. Detta uppskattades av många och förslag har därför kommit in från flera medlemmar om att vi ska fortsätta att grilla korv istället för ärtsoppa. Att tillägga är att det är betydligt enklare för de som ansvarar för serveringen att grilla korv och vi slipper köpa in engångsartiklar (tallrikar, bestick m m) som dessutom är svårare att få tag på.

Vi vill därför göra en liten undersökning bland medlemmarna om vad som önskas, ärtsoppa eller korv. i samband med anmälan nedan skriv vad ni röstar på, korv eller ärtsoppa. Det alternativ som majoriteten önskar kommer serveras.

Anmäl hur många som kommer här anmalan@askestock.se . Anmälan senast 7 april. Det är viktigt att ni anmäler er i tid så att det köps in rätt mängd mat.

Det område som ansvarar för servering är Äskestocksvägen, från badplats till Skälövägen, (område E1)
Områdesansvariga rekryterar frivilliga till detta uppdrag.

Inför varje städ/trivseldag träffas områdesansvariga på morgonen kl 08.00 för att diskutera uppkomna frågor.
Har ni några önskemål eller tips om ert område, kontakta respektive områdesansvarig (finns på hemsidan under fliken “Om ÄSF/områdesindelning”).

Enligt beslut på senaste årsstämman så återbetalas ingen avgift men det är fortfarande viktigt med högt deltagarantal på städdagarna för det finns många uppgifter som ska utföras, bl a sjösättning/upptagning av badbryggor.

Välkomna!
Styrelsen